Simbol  

Telefon: 052/215-700

 

simbol@angofrigoelectric.ba

Trgovačka radnja "Simbol" počela je sa radom 2005. godine u Prijedoru. Od tada pa sve do danas je pouzdan partner svima koji traže kvalitetne proizvode po izuzetno povoljnim cijenama. U početku našeg rada maloprodajni program bazirali smo na elektro materijalu, rezervnim dijelovima za bijelu tehniku, rashladnoj tehnici, klima uređajima i u manjoj mjeri rasvjeti. Kao dobavljače odabrali smo najpoznatije firme iz Evrope i područja bivše Jugoslavije, smatrajući da su naši kupci odavno naviknuti na te proizvođače.

Potražnja za proizvodima iz našeg prodajnog programa stalno je rasla, pa smo uskoro uveli i program boja i lakova za građevinarstvo, program fasada, alata za molere, vijčanu robu, kao i vodo materijal. U zadnjih nekoliko godina jedan od dominantnih programa u našoj ponudi je LED rasvjeta, koja sve više preuzima primat na tržištu u odnosu na sisteme klasične rasvjete.

Najnovija paleta proizvoda u našoj radnji obogaćena je kućnom plastikom vrhunskog kvaliteta, čime još više upotpunjujemo razloge zašto treba da dođete kod nas.

KO SU NAŠI KUPCI?

Pored velikog broja kupaca koji dolaze kod nas da potraže potrepštine za kuću, stan ili baštu, svoje povjerenje poklanjaju nam majstori profesionalci raznih profila i struka (električari, vodo instalateri, moleri, monteri i serviseri klima uređaja i rasvjete...), ali i firme koje se bave poslovima vezanim za naš prodajni program.

Često nam dolaze i investitori i arhitekte, želeći da za svoje projekte obezbijede samo robu vrhunskog kvaliteta.

Svi oni znaju da kod nas mogu potražiti proizvode za svoje projekte, sa velikim lagerom proizvoda svih grupa i sa izuzetno povoljnim uslovima plaćanja. Naše stručno osoblje je uvijek tu da vam ponudi pomoć ili savjet pri kupovini.

Pogledajte našu foto galeriju i uvjerite se u snabdjevenost našeg objekta. Očekujemo vas!

  Kliknite na fotografiju da biste vidjeli njenu uvećanu verziju.


 

 
             

 
 
 
             

 
 
 
             

 
 
 
             

 
 
 
             

 
 
 

(c) Simbol Muharema Suljanovića bb, 79101 Prijedor, Republika Srpska
Telefon: 052/215-700, Fax: 052/233-770, E-mail: simbol@angofrigoelectric.ba